Gezelschapdiners

– Vanaf 10 personen –

Uit deze gerechten kunt U één menu samenstellen. Er kan een keuze zijn van één vlees hoofdgerecht en één vis hoofdgerecht, maar de voor- en nagerechten voor ieder hetzelfde. Vooraf moet U wel het keuze menu doorgeven, dit alles om het diner goed en vlot te laten verlopen.

Voorgerechten

  • Zalm salade
    € 9,00
    Met gerookte zalm en dillesaus
  • Ierse rundercarpaccio
    € 9,50
    Met verse Parmezaan
  • Spaanse Seranoham
    € 9,50
    Op diverse sla soorten en meloen
  • Italiaanse tomatensoep
    € 5,00
    Met basilicum
  • Runderbouillon
    € 5,00
    Met verse kruiden
  • Thaise kippensoep
    € 5,50

Hoofdgerechten

  • Scholfilet uit de oven
    € 16,50
    Met dillesaus
  • Zalmfilet
    € 17,50
    Begeleid door een witte wijnsaus
  • Gebakken gamba’s
    € 19,50
    Omringd door een tomatensaus
  • Gevulde parelhoenfilet
    € 16,50
    Met een rozemarijnsaus
  • Varkenshaas
    € 17,50
    Omringd door champignonsaus
  • Ossenhaas biefstuk
    € 21,00
    Met een zachte pepersaus

Nagerechten

  • Dame Blanche
    € 6,00
    Van vanille-ijs met chocoladesaus
  • IJs met warme bosvruchten
    € 6,50
  • Bavarois van het huis
    € 6,75
    Met slagroom
  • Chocolademousse
    € 7,00
    Met vanille-ijs en slagroom
  • Petit grand dessert
    € 8,50
    Op een etagère

Dinermogelijkheden

Onder de 8 personen is het mogelijk À la Carte te eten.

  • 3 gangen Luxemenu
    € 27,50 p/p
    Voorgerechten:

    • Italiaanse tomatensoep met basilicum
    • Runderbouillon met verse kruiden
    • Thaise kippensoep

    Hoofdgerechten

    • Scholfilet uit de oven met dillesaus
    • Zalmfilet begeleid door een witte wijnsaus
    • Gevulde parelhoenfilet met een rozemarijnsaus
    • Varkenshaas omringd door champignonsaus

    Nagerechten

    • IJs met warme bosvruchten
    • Dame Blance
  • 3 gangen Keuzemenu
    € 24,50 p/p
    Voorgerechten:

    • Italiaanse tomatensoep met basilicum
    • Runderbouillon met verse kruiden
    • Thaise kippensoep

    Hoofdgerechten

    • Kipspies Hawaï met een zoet/pittige tomatensaus
    • Saté van gemarineerd kalkoenvlees
    • Schnitzel geserveerd met champignonsaus
    • Roodbaarsfilet in een saus van basilicum en tomaat

    Nagerechten

    • Koffie / thee met een Bonbon
    • Vanille-ijs met slagroom
  • 2 gangen Budgetmenu
    € 14,00 p/p
    Hoofdgerechten

    • Schnitzel geserveerd met champignonsaus
    • Saté van gemarineerd kalkoenvlees

    Nagerechten

    • Handijsje Cornetto of  Twister