Buffetmogelijkheden

Voor u en uw gezelschap serveren wij zowel koud/warme als alleen warme buffetten.
Wanneer u graag een voorgerecht wilt, serveren wij u graag één van onze soepen.
Deze mogelijkheid bestaat ook bij de nagerechten. Voor de nagerechten kunnen wij ook een buffet opstellen.

Let op: te reserveren vanaf 25 personen, in de maanden juni / juli & augustus niet te reserveren op zondag.

Bent u met minder personen, dan kunt u een keuze maken uit onze dinermogelijkheden.

  • Warm Buffet A
    € 25,00 p/p
    • Kalkoensaté met satésaus
    • Kipfilet met kerriesaus
    • Gehaktballetjes in zoetzure saus
    • Rijst en frites
    • Rauwkostsalade
  • Warm Buffet B
    € 33,00 p/p
    • Zalmfilet met een saus van bieslook
    • Kipfilet in een romige kerriesaus
    • Varkenshaasbiefstukjes omwikkeld met spek begeleid met een champignonsaus
    • Brabantse runderstoofschotel
    • Rijst en aardappelgarnituur
    • Stokbrood
    • Rauwkostsalade en groenten van het seizoen
  • Koud & Warm Buffet
    € 36,00 p/p

    Koud

    • Gerookte zalm op frisse sla
    • Cocktail van roze garnalen
    • Terrine van vis
    • Pasta salade met tonijn, tomaat en olijven
    • Gekookte kalkoenfilet met rucola en pittenmix
    • Notenham met vers fruit
    • Huzarensalade met gevulde eitjes
    • Aardappelsalade
    • Boter, diverse sausjes en stokbrood

    Warm

    • Zalmfiletjes in een kruidensaus
    • Varkenshaasbiefstukjes omwikkeld met spek in een champignonsaus
    • Kipfiletblokjes op Japanse wijze
    • Rijst
  • Eventueel als voorgerecht de keuze uit:
  • Tomatensoep
    € 6,00 p/p
    Met basilicum & gehaktballetjes
  • Runderbouillon
    € 6,00 p/p
    Met verse kruiden
  • Eventueel als nagerecht de keuze uit:
  • Dame Blanche
    € 6,75 p/p
  • Citroen meringue
    € 6,75 p/p
    Met een bolletje vanille ijs & slagroom
  • Dessert Buffet
    € 11,00 p/p
    IJstaart ( Omelet Siberienne), Slagroom Soesjes, Mini gebakjes, Dessertgebak en Div. soorten Bavarois, Sausjes, Slagroom